Web Analytics Made Easy - Statcounter

در چارچوب برنامه‌های مرتبط با چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، هجدهمین جشنواره فیلم‌های ایرانی (۱۵ بهمن‌ماه) به همت رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در صربستان برگزار می‌شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، این جشنواره با همکاری اداره‌کل همکاری‌های فرهنگی و امور ایرانیان خارج از کشور و بنیاد سینمایی فارابی و با نمایش 14 فیلم بلند ایرانی در شهر بلگراد، اسمدرو و ابرنواتس برگزار خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در همین راستا و به منظور هماهنگی برای برگزاری هفته فیلم ایران، مهدی شیرازی، رایزن فرهنگی ایران در بلگراد با ماریو وویوچیچ، رییس موزه و مدیر اجرایی سینمای کینوتکا دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

در این دیدار که در محل دفتر موزه سینمایی صربستان انجام شد، شیرازی با اشاره به موفقیت‌های سینماگران ایرانی در عرصه‌های بین‌المللی اظهار کرد: امسال به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران بنا داریم با نمایش تعدادی از فیلم‌های منتخب ایرانی مروری بر سینمای ایران داشته باشیم.

 

رایزن فرهنگی ایران در بلگراد افزود: 14 فیلم بلند برای برگزاری هفته فیلم در نظر گرفته شده تا علاقه‌مندان به سینمای ایران بتوانند روزانه دو فیلم از فیلم‌های سینمای ایران را مشاهده کنند.

 

وی ادامه داد: طی سال‌های اخیر فیلم‌های ایرانی توانسته است جوایز ارزشمندی را از  جشنواره‌های معتبر جهانی کسب کند؛ دلیل عمده این توفیقات، توجه به اخلاقیات، ارزش‌ها و کرامت انسانی است که در داستان فیلم‏‌های ایرانی دیده می‏شود و بر خلاف جریان کلیشه‏‌ای سینمای تجاری هالیوود و دنیای غرب، مملو از پیام‏ های اخلاقی و عاطفی است.

 

ماریوو وویوویچ، رییس موزه و مدیر برنامه‏‌های کینوتکای صربستان با قدردانی از رایزنی فرهنگی ایران در بلگراد برای برپایی هفته فیلم در این کشور اظهار کرد: بی تردید یکی از مهمترین افتخارات این مجموعه، میزبان فیلم‌های ایرانی است که همه ساله توجه بسیاری از علاقمندان، کارشناسان و دوستداران فیلم را به خود جلب می‌کند و ما آمادگی داریم در زمینه‌های مختلف با رایزنی فرهنگی ایران همکاری کنیم.

 

وی به درخشش فیلم‌های ایرانی در سطح جهانی اشاره کرد و گفت: مردم صربستان با کارگردانان و فیلم‌های ایرانی آشنا هستند و هر ساله استقبال خوبی از فیلم‌های ایرانی می‌شود زیرا آنچه در فیلم‏های ایرانی به آن توجه می‏شود، روحیه‌ای شرقی و متناسب با واقعیت زندگی بشری است.

 

بنابر اعلام این خبر، هفته فیلم ایران از چهار‌شنبه 15 بهمن‌ماه جاری با نمایش فیلم «فصل نرگس» ساخته نگار آذربایجانی در سالن موزه سینمایی شهر بلگراد افتتاح خواهد شد و تا یکشنبه با 21 بهمن ادامه می‌یابد.

 

فیلم‏های «فصل نرگس» به کارگردانی نگار آذربایجانی، «خیلی دور خیلی نزدیک» به کارگردانی رضا میر کریمی، «لیلی با من است» به کارگردانی کمال تبریزی، «من، ترانه ۱۵ سال دارم» به کارگردانی رسول صدر عاملی، « بادیگارد» به کارگردانی ابراهیم حاتمی کیا، «حوض نقاشی» به کارگردانی مازیار میری، «سوپر استار» به کارگردانی تهمینه میلانی، «تنهای تنهای تنها» به کارگردانی احسان عبدی پور، «گهواره‌ای برای مادر» به کارگردانی پناه بر خدا رضایی، «یکی از ما دو نفر» به کارگردانی تهمینه میلانی، «آذر، شهدخت، پرویز و دیگران» به کارگردانی بهروز افخمی، «کفش هایم کو؟» به کارگردانی کیومرث پوراحمد و «اینجا بدون من» به کارگردانی بهرام توکلی در این هفته فیلم با زیر نویس صربی به روی پرده خواهند رفت.

 

همچنین با هماهنگی که با مراکز فرهنگی شهرهای اسمدرو و ابرنواتس صورت گرفته است، پس از برگزاری هفته فیلم در شهر بلگراد در این دو شهر نیز هفته فیلم ایرانی برگزار خواهد شد.

 

 

 

پایان پیام/298

منبع: شبستان

کلیدواژه: سفر رئیس جمهور به گلستان افتتاح پروژه مراسم ترحیم والده مادر اردبیل چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی سفر رئیس جمهور روحانی بارش برف فیلم ایرانی صربستان جشنواره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۸۴۵۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شصت و دومین جایزه نوبل ایرانی ۶۲ منتخب خواهد داشت/ جایزه البرز(جایزه نوبل ایرانی) قدیمی‌ترین جایزه علمی کشور است

نشست خبری مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز و دبیرکل جایزه البرز پیرامون جزییات برگزاری آیین شصت و دومین سال جایزه البرز در بخش نخبگانی صبح امروز با حضور جمعی از اصحاب رسانه در بنیاد فرهنگی البرز برگزار شد.

حیدر ارشدی مدیرعامل بنیاد فرهنگی البرز ضمن تشکر از حاضران جمع گفت: تشکیل جلسه ما در راستای جایزه البرز است. جایزه البرز به عنوان قدیمی ترین جایزه ما در کشور شناخته شده است که بیش از شصت سال پیش پایه گذاری شد. در این سالیان بیش از ۶ هزار نخبگان ما در کشور را شناسایی کرده ست.

وی ادامه‌داد: بر اساس مستندات نتیجه تلاش‌های جایزه البرز باید در راستای سه محور ممتاز تعریف شود و این محور را آقای البرز در بیش از شصت سال گذشته مشخص کرده اند. 

وی افزود: بنابر این امسال شاهد برگزاری شصت و دومین جایزه البرز هستیم. جایزه البرز قدیمی ترین و تنها جایزه علمی کشور است که بر سنت حسنین اعتا می‌شود و در این بنیاد بنا بر این بوده است تا کمک هیچ خیر یا نهاد دولتی را نداشته باشیم. جایزه البرز تنها جایزه غیر دولتی است که از شرکت کنندگان هیچ هزینه‌ای برای حضور در این جایزه گرفته نمی‌شود.

مدیر عامل بنیاد فرهنگی البرز بیان کرد: از سال ۱۳۴۲ شمسی تا به امروز بیش از ۳ هزار دانشجو در این بنیاد از طریق وام مورد حمایت قرار گرفته و بیش از ۴ هزار و ۶۵۰ نفر جایزه البرز را دریافت کردند. 

وی تصریح کرد: مراسم جایزه به صورت مشخص و سالانه در قالب یک مراسم برگزار می‌شود. ۱۳ همایش ملی در تهران و ۸ همایش استانی را برای مخترعان، دانشجویان، طلاب و دانش آموزان برگزار کرده‌ایم.

وی افزود: جایزه البرز در قالب برگزاری دو مراسم در طول سال و با فاصله شش ماه در سال است. یک مراسم که مرسوم به نخبگانی است در اردیبهشت ماه و همایش دیگر با عنوان دانش آموزی در ۶ ماه بعد برگزار خواهد شد.

وی تصریح کرد: جایزه البرز در سال ۱۴۰۳ با هدف تکریم اهالی علم و تقدیر از فناوران، حوزویان و دانشگاهیان مراسم در تاریخ ۱۷ اردیبهشت‌ ماه سال جاری در مرکز همایش‌های صداوسیما برگزار خواهد شد.

مدیر عامل بنیاد فرهنگی البرز گفت: در آذر ماه سال گذشته فراخوان این جایزه به مراکز علمی و نخبگان اعلام شد. وزارت علوم نقش به سزایی در پخش فراخوان این جایزه داشتند. در نهایت در پایان آذر ماه مهلت ثبت‌نام به پایان رسید و در نتیجه در اسفند ماه سال گذشته آیین داوری برندگان جایزه البرز برگزار شد و نفرات نهایی و ممتاز برای این جایزه انتخاب شدند. همه رشته‌های پزشکی و غیر پزشکی واجد شرایط حضور در قدیمی ترین جایزه علمی جایزه البرز بودند.

وی بیان کرد: در روز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت سال ۱۴۰۳ راس ساعت ۱۶ میزبان اهالی علم و اصحاب رسانه در مرکز همایش صدا و سیما خواهیم بود. این مراسم با هدف تقدیر از ۶۲ نفر از دانشجویان، فناوران و طلاب را خواهیم داشت. ریاست سازمان اوقاف، معاون علمی بنیاد دانشگاه، وزیر علوم، وزیر بهداشت و قائم مقام بنیاد نخبگان از دیگر عزیزانی هستند که در این مراسم حضور دارند. 

وی ادامه داد: تعداد منتخبین هم ۶۲ نفر به‌مناسبت شصت و دومین سالگرد جایزه البرز است و بنابراین است که این مراسم از شبکه دو پخش زنده داشته باشد.

در ادامه این مراسم پرفسور امیرعلی حمیدی از اساتید به نام دانشگاه علوم پزشکی تهران بیان کرد: جایزه البرز روز به روز بیشتر مطرح خواهد شد و اسم آن بلند آوازه‌تر خواهد شد. تعریف نخبه کمی باید تغییر کند، سوال اینجاست که نخبه چه کسی است؟ 

وی ادامه داد: بنیاد البرز تعاریف والایی دارد. تعریف نخبه کوچک شده است و استاد، پرفسور و دانشمند کلمات زیبایی است اما دو چیز را در زندگی متوجه شده ام. یکی پول و دیگری تحصیلات. این دو الزاما شما را انسان وارسته‌ای نخواهد کرد. بنیاد البرز در تعاریف خود کار شرافت را به ضریب علمی خود اضاف می‌کند. 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

پرفسور حمیدی افزود: من جایزه های بسیاری از خارج از کشور گرفته‌ام اما جایزه البرز برایم‌چیز دیگری بود. نوشته‌های آقای البرز باعث می‌شود شرافت و انسانیتم را بیشتر کنم. امیدوارم جایزه البرز بیش از سال‌های گذشته دیده شود و پیشرفت کند.

در ادامه این مراسم مدیر عامل بنیاد فرهنگی البرز در پاسخ به خبرنگاران گفت: در طی جلساتی که با عزیزان امورخارجه داشتیم، موفق شدیم فراخوان جایزه البرز را در تمامی سفارت‌خانه‌های جمهوری اسلامی ایران در سراسر دنیا منتشر کنیم. فراخوان جایزه البرز از استرالیا تا آمریکا در سایت سفارت‌خانه های ما منتشر شد و تعدادی از دانشجویان و اعضای علمی آنجا شرکت کردند. این جایزه صرفا و تنها برای ایرانیان است و در ادامه نفراتی از چین و کانادا منتخب شدند اما حضور نخواهند داشت.

وی افزود: رقم جایزه نسبت به سال گذشته تقریبا پنجاه درصد رشد داشته است و جایزه البرز قریب به ۹ میلیارد تومان در نظر گرفته شده است. 

وی بیان داد: امسال به یک دانشمند جوان با مبلغ سیصد میلیون تومان جایزه نقدی، تندیس و نشان اهدا خواهد شد.

حیدر ارشدی بیان کرد: ۲هزار و ۳۴۸ نفر تعداد نفراتی بودند که در بازه زمانی یک ماهه ثبت نام کردند و از این بین ۵۴ درصد این آمار مربوط به دانشجویان در رشته‌های غیر پزشکی، ۱۵ درصد از این نفرات در بخش طلاب و علوم دینی، ۱۱ درصد در بخش علوم پزشکی و ۸ درصد به شرکت دانش بنیان و مخترعان اختصاص داشت. شرط ورود به این جایزه معدل بالا و شرط بعدی رزومه بالا در بخش‌های مختلف فرهنگی، فناوری، پزشکی و... بوده است. 

شایان ذکر است که حسین علی البرز بنیان گذار بنیاد فرهنگی البرز و جایزه البرز بوده است و جایزه البرز از محل درآمد خود این بنیان تامین می‌شود و بر اساس آیین سنت حسنین هیچ وابستگی دولتی و حکومتی ندارد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • راهیابی ۱۰ پویانمایی کوتاه ایرانی در جشنواره روسیه
  • ۱۰ انیمیشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • ۱۰ انیمشن کوتاه ایرانی در جشنواره روسی
  • پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه معرفی شد
  • «ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه شد
  • جشنواره سراسری اقوام ایران زمین در لرستان برگزار می‌شود
  • پیوندهای قومی بخش مهم شناسنامه اقوام ایرانی است
  • جایزه نوبل ایرانی به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟
  • شصت و دومین جایزه نوبل ایرانی ۶۲ منتخب خواهد داشت/ جایزه البرز(جایزه نوبل ایرانی) قدیمی‌ترین جایزه علمی کشور است
  • اختتامیه جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی برگزار می شود