Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز سه شنبه ایرنا،هجدهمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های مستند کوتاه در شهر نووی‌ساد واقع در استان ویوودینا صربستان که از 2 مهر ماه با رعایت ضوابط و نکات ایمنی وزارت بهداشت و درمان کشور در شرایط بحرانی شیوع بیماری واگیر ویروس کرونا در حضور حداقل ممکن تماشاچیان با موضوع زندگی، فعالیت‌ها و دستاوردهای افراد معلول در سالن سینمای فرهنگسرای شهر افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در پایان این جشنواره بهترین فیلم مستند شناخته شد و جوایزی نیز از سوی برگزار کنندگان اهدا گردید.

این جشنواره با نمایش 41 فیلم مستند منتخب از میان 417 فیلم رسیده از سراسر جهان به روابط انسانی پرداخت و در قالب موضوعاتی چون چالش‌ها، شادی های روزمره عشق و نوع دوستی و ورزش و یا مسائل متفاوتی مانند خشونت و تبعیض‌های چندگانه آن را مورد بحث و بررسی قرار داد.

در این رویداد فرهنگی دو اثر مستند ایرانی با عناوین "همزیستی" و "گاندو" با موضوعات مورد نظر موفق به ورود به بخش رقابتی شدند که فیلم "همزیستی" به کارگردانی "کمیل سهیلی" با رأی متفق داوران جایزه بهترین فیلم مستند جشنواره ی امسال را به خود اختصاص داد.

پس از نمایش فیلم‌ها، در گفتمان نقد و تحلیل فیلم‌های جشنواره که توسط مسئولین برگزار کننده صورت پذیرفت به این مهم اشاره شد که این رویداد فرصتی مناسب برای ایجاد تغییر در نوع دیدگاه‌ها و جنبه‌های فکری افراد نسبت به جهان اطراف و اشخاصی است که دارای نارسایی و ناتوانی‌های ویژه هستند. همچنین اذعان شد که فیلم‌های "همزیستی"- اثر کمیل سهیلی و "گاندو"- به کارگردانی تیمور قادری به خوبی نقش خود را ایفا کردند.

«مهدی شیرازی» رایزن فرهنگی کشورمان در صربستان که در این برنامه حضور داشت لوح تقدیر برترین فیلم جشنواره برای فیلم "همزیستی" به وی تحویل داده شد.

شیرازی در گفت و گو با خانم «میلِسا میلینکوویچ» مدیر جشنواره و دیگر دست ‌اندرکاران جشنواره ضمن تشکر، توجه خاص هیات داوران به سینمای ایران اینگونه جشنواره‌ها را محل مناسبی برای کمک به رشد و شکوفایی استعدادهای جوان و نقش ویژه آن در آگاهی و تعالی دیدگاه ها و جنبه‌های فکری جامعه خواند.

در امتداد این برنامه ضمن گفت و گو با مدیر جشنواره و با اشاره به تعداد بی شمار فیلم‌های پر محتوی و ارزنده ی رسیده از فیلمسازان ایرانی طی هجدهمین دوره برگزاری این رویداد که همه ساله در جشنواره شرکت می‌کنند، مقرر گردید تا در سال 2021 با همکاری مشترک رایزنی فرهنگی کشورمان جشنواره ای مختص فیلم‌های مستند ایرانی و در صورت امکان با حضور کارگردانان مربوطه در بلگراد برگزار شود.

برچسب‌ها فیلم کوتاه صربستان ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فیلم کوتاه صربستان ایران فیلم کوتاه صربستان ایران اخبار کنکور فیلم مستند فیلم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۹۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اکران «اقیانوس پشت پنجره» به مناسبت روز ملی خلیج فارس

به گزارش خبرنگار مهر، به همت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان هرمزگان، فیلم «اقیانوس پشت پنجره» ساخته بابک نبی زاده به مناسبت روز خلیج فارس به‌صورت همزمان در شانزده منطقه از استان هرمزگان، اکران می شود.

این فیلم، در هفته ملی خلیج فارس روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه ساعت ۱۷، به صورت رایگان و همزمان در سالن های مراکز کانون پرورش فکری استان هرمزگان اکران خواهد شد. پس از اکران، تماشاگران در فضای اسکای روم ارتباط تصویری با کارگردان و عوامل اجرایی خواهند داشت.

«اقیانوس پشت پنجره» در آخرین حضور بین المللی خود موفق به دریافت «جایزه بزرگ بهترین فیلم کودک» از جشنواره «لکنو» هند شده است و پیش از این نیز جایزه بهترین فیلم کودک و نوجوان جشنواره کودک و نوجوان اصفهان (۱۳۹۸)، جایزه صلح جهانی کنوانسیون حقوق بشر(۲۰۲۰)، جایزه هیات داوران یونیسف از جشنواره کوک اصفهان (۲۰۲۰)، جایزه بهترین فیلم کودک جشنواره سانفرانسیسکو (۲۰۲۰)، بهترین فیلم کودک و نوجوان زیروپلاس روسیه (۲۰۲۱)، جایزه بهترین فیلم کودک کینولاب لهستان (۲۰۲۲) را کسب کرده است.

فیلم «اقیانوس پشت پنجره» داستان کودکان بومی و نیازمند جزیره ای زیبا و کوچک را روایت می کند که می خواهند با کارناوالی که تدارک دیده اند، با موسیقی سنتی و رقص و نمایش‌های آیینی، جزیره خود را به توریست‌های خارجی معرفی کنند و از این طریق درآمدی داشته باشند.

این فیلم، در تابستان سال ۱۳۹۸ در جزیره های قشم و هنگام ساخته شد و عوامل آن عبارتند از بازیگران: محمد آزادی، حدیثه کرمی، جعفر قاسمی، ایوب رحیمی، مهران مظفری، غلام رنجبر، سید طاهر عزیزپور، بهرام کمیجانی، نویسنده و کارگردان: بابک نبی زاده، تهیه کننده: سید جلال چاوشیان، مجری طرح: محمد رضا کریمی صارمی، مدیر فیلمبرداری: حمید مهرافروز، آهنگساز: محمد فرشته نژاد، طراح صحنه و لباس: مجید علی اسلام، تدوین: کاوه ایمانی، مدیر تولید: مهدی مددکار، پشتیبانی تولید: محمد حبیبی، صدابردار: جعفر علیان، عکس: مصطفی مهدوی، علی اکبر اسماعیلی، صداگذار: مهزیار یزدانی نیا، برنامه ریز: محمد حمیدی، دستیار اول کارگردان: حامد نوبری، منشی صحنه: نرگس مولوی، تصحیح رنگ و نور: علی شهریاری، گریم: داریوش صالحیان. هاشم جوری، پخش بین الملل: فاطمه محسنی، مدیر روابط عمومی: حمید حسین زاده.

کد خبر 6093073 سید امیر شایان حقیقی

دیگر خبرها

  • دومین جایزه جوانی جمعیت استان بوشهر برگزار می شود
  • انتشار نخستین تصویر از فیلم جدید «کاپولا»
  • «ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه شد
  • راهیابی مستند «چنشتی ها» به جشنواره ملی اقوام ایرانی
  • جایزه نوبل ایرانی به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟
  • اکران «اقیانوس پشت پنجره» به مناسبت روز ملی خلیج فارس
  • شصت و دومین جایزه نوبل ایرانی ۶۲ منتخب خواهد داشت/ جایزه البرز(جایزه نوبل ایرانی) قدیمی‌ترین جایزه علمی کشور است
  • جشنواره فیلم پکن برندگانش را شناخت/تجلیل از چن کایگه با حضور ییمو
  • داوران جشنواره کن معرفی شدند
  • داوران جشنواره کن چه کسانی هستند؟