Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-02@00:24:00 GMT

فیلم | تصاویری از زباله‌های شناور در رودخانه صربستان

تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۷۷۳۸۷۶

فیلم | تصاویری از زباله‌های شناور در رودخانه صربستان

‍‍‍‍‍‍

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، هزاران تن زباله و پسماند، نیروگاه‌های برق‌آبی در رودخانه معروف درینا در بوسنی و هرزگوین، مونته‌نگرو و صربستان انباشته شده است. سه کشور یاد شده در طول سالیان گذشته نتوانسته‌اند موضوع را مدیریت کرده و از سرازیر شدن پسماندها به مهمترین رودخانه منطقه بالکان جلوگیری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 


بخش زیادی از زباله‌ها در رودخانه لیم در صربستان وجود دارد که علیرغم جمع‌آوری سالانه این زباله‌ها، نیروگاه برق‌آبی ۵۶ مگاواتی بر روی این رودخانه صدماتی را متحمل شده است. زباله‌ها باعث کاهش عملکرد نیروگاه‌ها شده است.

به دلیل مشکلات بوجود آمده بر اثر سرازیر شدن هزار تن زباله به رودخانه درینا، دو سال پیش جلسه‌ای بین مسئولین کشورهای بوسنی و هرزگوین، مونته نگرو و صربستان برگزار شد و بر مقابله با این مشکل تاکید کردند ولی مشکلات همچنان باقی است.

سرازیر شدن زباله‌ها به رودخانه‌ها در منطقه بالکان علاوه بر تهدید نیروگاه‌های برق، بر روی گردشگری نیز تاثیر منفی گذاشته است، بطوریکه دولت کرواسی چندین بار از دولت آلبانی شکایت کرده که از سرازیر شدن زباله‌ها جلوگیری نکرده و این امر باعث کاهش گردشگری در سواحل آدریاتیک شده است.
 


به گزارش خبرنگار گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، جدیدترین گزارش موسسه داده های آماری «یورو استات» نشان می دهد که در سال ۲۰۱۸ میلادی، هر اروپایی حدود نیم تن زباله تولید کرده است. 

تولید زباله در کشورهای مختلف یکسان نبوده و برخی سهمی بسیار برجسته در تولید زباله داشته‌اند. بر اساس این داده های آماری، مردم دانمارک، بیشترین زباله را در سال گذشته میلادی تولید کرده اند. 

بر اساس آمار، دانمارک با ۷۸۱ کیلوگرم به ازای هر فرد بیشترین تولید زباله اروپا را در سال ۲۰۱۷ داشته است. پس از دانمارک، قبرس با تولید ۶۳۷ کیلوگرم و آلمان با تولید ۶۳۳ کیلوگرم زباله در سال در رتبه‌های بعدی جای گرفته‌اند.

بر اساس داده های آماری یورواستات، از زباله های تولید شده در اتحادیه اروپا ۳۰ درصد بازیافت ، ۱۷ درصد به کود تبدیل ، ۲۸ درصد سوزانده و ۲۴ درصد آن دفن شده است.

بازیافت زباله ها در اتحادیه اروپا در حالیست که تا سال ۲۰۱۰ میلادی، بیش از ۴۵ درصد از زباله های تولیدی، دفن می شدند و این موضوع تاثیرات زیست محیطی بسیار خطرناکی به همراه داشت.
 


به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، به رغم تدابیری که شهرداری پاریس برای تمیزی این شهر در نظر گرفته است، پایتخت فرانسه با تمیزترین پایتخت‌های جهان فاصله بسیاری دارد و از کثیف‌ترین شهرهای اروپا به شمار می‌رود. 

طبق اطلاعات سازمان بهداشت جهانی، پیش بینی می­ شود تولید زباله در جهان تا سال ۲۰۲۵، چهار تا پنج برابر میزان کنونی افزایش یابد. پخش پسماند‌های جامد شهری در محیط زیست از مشکلات جوامع بشری بوده که با افزایش جمعیت بیشتر می­ شود.

آژانس محیط زیست اروپا می‌گوید اروپایی‌ها به طور دائم در معرض خطرات زیست محیطی اعم از آلودگی هوا، آلودگی صوتی و مواد شیمیایی قرار دارند و سالانه ۶۳۰هزار نفر از ساکنان قاره سبز به دلایل ناشی از آلودگی‌های زیست محیطی جان خود را از دست می‌دهند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: صربستان مدیریت زباله های شناور عملکرد تولید زباله زباله ها سرازیر شدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۷۳۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناسا پس از نیم‌قرن نقشه آبی زمین را دوباره ترسیم کرد/ عکس

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در حال حاضر محققان ناسا با استفاده از یک رویکرد جدید، تخمین‌های جدیدی از میزان جریان آب از رودخانه‌های زمین، سرعت جاری شدن آن به اقیانوس و میزان نوسان هر دو رقم در طول زمان به دست آورده‌اند. چنین اطلاعاتی برای درک چرخه آب سیاره و مدیریت منابع آب شیرین آن بسیار مهم است.

برای دستیابی به تصویری جهانی از میزان آب موجود در رودخانه‌های زمین، دانشمندان آزمایشگاه پیشرانه جت ناسا (JPL) اندازه‌گیری‌های جریان سنج را با مدل‌های کامپیوتری حدود ۳ میلیون بخش رودخانه در سراسر جهان ترکیب کردند. این تحقیق توسط الیسا کالینز، که این تحلیل را به عنوان یک کارآموز JPL و دانشجوی دکترا در دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی انجام داد، انجام شد و در Nature Geoscience منتشر شد.

دانشمندان تخمین زدند که حجم کل آب رودخانه های زمین از سال ۱۹۸۰ تا ۲۰۰۹ به طور متوسط ۲۲۴۶ کیلومتر مکعب (۵۳۹ مایل مکعب) بوده است. این معادل نیمی از آب دریاچه میشیگان و حدود ۰.۰۰۶ درصد کل آب شیرین است که خود ۲.۵ درصد از حجم جهانی است. رودخانه‌ها علیرغم نسبت کمی که از آب سیاره دارند، از زمان‌های اولیه تمدن‌ها برای انسان حیاتی بوده‌اند.

نقشه بالای این صفحه حجم آب ذخیره شده بر اساس منطقه هیدرولوژیکی را نشان می‌دهد. محققان تخمین زدند که حوضه آمازون (تیره ترین آبی) حاوی حدود ۳۸ درصد از آب رودخانه جهان است که بیشترین میزان را در بین هر منطقه هیدرولوژیکی ارزیابی شده، دارا است. همین حوضه همچنین بیشترین آب را به اقیانوس تخلیه می‌کند. این ۱۸ درصد از تخلیه جهانی به اقیانوس است که از سال ۱۹۸۰ تا ۲۰۰۹ به طور متوسط ۳۷۴۱۱ کیلومتر مکعب در سال در سال بوده است.

برای بخش‌هایی از حوضه رودخانه‌های کلرادو، آمازون، و اورنج و همچنین حوضه موری-دارلینگ در جنوب شرقی استرالیا کمیت منفی جریان‌های آبی تخمین زده شده‌است که بیشتر نشان دهنده مصرف شدید آب توسط انسان است. در واقع در این نقاط ما شاهد ردپای انسان هستیم.

227227

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901819

دیگر خبرها

  • ناسا پس از نیم‌قرن نقشه آبی زمین را دوباره ترسیم کرد/ عکس
  • بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن
  • برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز
  • از لزوم جدیت در تفکیک زباله، تا سهم فاضلاب خانگی در آلودگی رودخانه های رشت
  • زباله بهشهر پس از ۶۰ سال ساماندهی شد
  • وضعیت زباله بهشهر پس از ۶۰ سال ساماندهی شد
  • هر ثانیه ۲۰ کیلو گرم پسماند در مشهد تولید می‌شود
  • انتقال آب رودخانه ماربر، تیشه‌ای بر ریشه رودخانه و سد کارون۳
  • زباله‌های پلاستیکی؛ معضل دیروز، امروز و فردای استان ایلام
  • برگزاری کارگاه آموزشی مدیریت پسماند به مناسبت گرامیداشت هفته زمین پاک