Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، ماتیچ به عنوان رئیس نهاد دولتی "مرکز فیلم صربستان" که بزرگترین مؤسسه فیلم در بالکان نیز به شمار می رود در این نشست با اشاره بر تفاهم نامه منعقد شده میان مرکز فیلم صربستان و بنیاد سینمایی فارابی در سال ۲۰۱۸، راه را برای تعالی همکاری های دوجانبه هموار خواند و اظهار کرد: با توجه به اشتراکات فرهنگی دو کشور صربستان و ایران و تشابه آنها در عبور از گذرگاه های تاریخی و تحمل فشارها و تحریم های ناعادلانه و تحمیلی از سوی قدرت های غربی، زبان و احوالات یکسانی داشته و درک متقابل میان دو کشور محسوس و قابل تأمل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  که یکی از کارگردانان مطرح و فعالان صنعت سینما و تئاتر صربستان است و آثار بسیاری را از خود برجای گذاشته با ذکر اهمیت جایگاه جشنواره سیمنایی فجر در صحنه جهانی و اعتباری که در صحنه رویدادهای بین المللی سینمایی بدست آورده، گفت: جشنواره سینمایی فجر نظر بسیاری از دست اندرکاران فیلم در صربستان را به سوی خود معطوف کرده است.

این کارگردان صرب که اشتیاق فراوانی برای حضور فیلم هایش در این جشنواره دارد و امیدوار است که آخرین اثر او با عنوان "تیراندازی در مارسی" که یک درام تاریخی است، بتواند در جشنواره فجر سال جاری حضور یافته و به اکران در آید.

«میرولیوب استویانوویچ» به عنوان یک منتقد سینمایی که در این نشست نیز حضور داشت، اظهار کرد: با توجه به اینکه سینمای ایران موج جدیدی را در جهان ایجاد کرد، خالی از لطف نخواهد بود که این درخشش سینمای ایران در قالب یک دانشنامه فیلم در اختیار مردم منطقه قرار گیرد و در این مسیر بخش انتشارات مرکز فیلم صربستان به عنوان ناشر یک اثر ارزشمند با کمال میل از این اقدام حمایت خواهد کرد.

در  این نشست نیز  پیشنهاداتی در خصوص همکاری بین ایران و صربستان در عرصه سینما مطرح و بر حضور پر رنگ تر سینمای ایران در صربستان و جشنواره های مربوطه و متقابلا حضور فیلم های صرب در جشنواره های ایرانی ازجمله جشنواره فیلم فجر مطرح شد.

همچنین در این دیدار عنوان شد که تحریر و چاپ کتابی در رابطه با تاریخ سینمای ایران در قالب پروژه ای مشترک توسط نمایندگی فرهنگی کشورمان و مرکز فیلم صربستان انجام شود.

مرکز فیلم صربستان یک موسسه فرهنگی دولتی است که مستقیما تحت نظارت وزارت فرهنگ صربستان فعالیت دارد. این نهاد فرهنگی بصورت تخصصی از سال ۱۹۵۹ در صنعت فیلم و سینما حضور فعالی داشته و یکی از وظائف آن حمایت از کلیه پروژه های سینمایی در چهارچوب قوانین دولت جمهوری صربستان است.

برچسب‌ها جشنواره فیلم فجر ایران صربستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جشنواره فیلم فجر ایران صربستان جشنواره فیلم فجر ایران صربستان مرکز فیلم صربستان سینمای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۲۰۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعضای هیئت داوران جشنواره فیلم کن معرفی شدند

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، ۸ عضو هیات داوران بخش رقابتی جشنواره فیلم کن ۲۰۲۴ معرفی شدند تا در کنار گرتا گرویگ به عنوان رئیس این بخش به انتخاب بهترین‌ها بپردازند.

لیلی گلادستون بازیگر آمریکایی نامزد اسکار برای بازی در «قاتلان ماه کامل»، ایوا گرین بازیگر فرانسوی «سه تفنگدار»، عمر سای بازیگر فرانسوی سریال «لوپین»، ابرو سیلان فیلمنامه‌نویس ترکیه نویسنده برنده نخل طلای ۲۰۱۴ برای «خواب زمستانی»، نادین لبکی کارگردان لبنانی فیلم «کفرناحوم» که سال ۲۰۱۸ برنده جایزه هیئت داوران جشنواره کن شد، از جمله اعضای این دوره جشنواره کن هستند.

خوان آنتونیو بایونا کارگردان اسپانیایی که جدیدترین فیلمش «جامعه برف» نامزد اسکار بهترین فیلم بین‌المللی شد، پیرفرانچسکو فاوینو بازیگر ایتالیایی فیلم «ماریا» و کورئیدا هیروکازو کارگردان ژاپنی برنده نخل طلای ۲۰۱۸ برای «دزدان فروشگاه» دیگر اعضای گروه داوران پر و پیمان این دوره را تشکیل داده‌اند.

فیلم‌هایی که این دوره در بخش رقابتی حضور دارند عبارتند از: «همه ما به عنوان نور تصور می‌کنیم» پایال کاپادیا، «آنورا» شان بیکر، «کارآموز» علی عباسی، «پرنده» آندریا آرنولد، «گرفتار جزر و مد» جیا ژانگ-که، «امیلیا پرز» ژاک اودیارد، «دختری با سوزن» مگنوس فون هورن، «گرند تور» میگل گومز، «انواع مهربانی» یورگوس لانتیموس، «قلب‌های تپنده» ژیل للوش، «لیمونوف: تصنیف» کریل سربرنیکوف، «مارچلو میو» کریستوف اونوره، «مگالوپولیس» فرانسیس فورد کاپولا، «متل دستینو» کریم عینوز، «اوه، کانادا» پل شریدر، «پارتنوپ» پائولو سورنتینو، «کفن ها» دیوید کراننبرگ، «ماده» کورالی فارگیت، «الماس وحشی» آگاته رایدینگر، «گرانبهاترین محموله ها» میشل آزاناویسیوس، «دانه انجیر مقدس» محمد رسول‌اف و «سه مایل تا پایاین دنیا» ساخته امانوئل پاریو.

برنده نخل طلا در مراسم اختتامیه جشنواره در ۲۵ ماه می (۵ خرداد) معرفی خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تکنیک مهم نیست، دل فیلمساز را می‌خریم
  • محمدحسین لطیفی :تکنیک مهم نیست دل فیلمساز را می‌خریم/روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم
  • محمدحسین لطیفی :تکنیک مهم نیست دل فیلمساز رامی‌خریم/روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم
  • تکنیک مهم نیست دل فیلمساز رامی‌خریم/روی نقاط اختلاف انگشت نگذاریم
  • کارگردان مشهور ایرانی: تلویزیون نمی‌بینم!
  • جشنواره فیلم پکن برندگانش را شناخت/تجلیل از چن کایگه با حضور ییمو
  • علاقمندی کشور‌های آفریقایی برای بهره‌مندی از توانمندی‌های حوزه سلامت ایران
  • داوران جشنواره کن معرفی شدند
  • داوران جشنواره کن چه کسانی هستند؟
  • اعضای هیئت داوران جشنواره فیلم کن معرفی شدند