Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، در این رویداد فرهنگی که جوایز آن چهارشنبه شب ( 28 مهرماه) به برندگان اعطا شد به مدت سه روز از 26 تا 28 مهرماه به طول انجامید که از بین 12 اثر از سینمای مستند جهان، چهار فیلم برتر جشنواره از جمله فیلم مستند ایرانی موفق به دریافت جایزه شدند.

فیلم مستند "خطوط ناپیدا" اثر «مهدی رخشانی» کارگردان کشورمان با دریافت جایزه بهترین فیلم نامه، بار دیگر موجبات فخر کشورمان را در جامعه فرهنگی صربستان فراهم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جشنواره  علاوه بر فیلم های متعددی از صربستان از کشورهای خارجی نیز از جمله؛ جمهوری اسلامی ایران، بوسنی و هرزگوین، آلمان، فرانسه، فدراسیون روسیه، آمریکا، ایتالیا، بلژیک و ایرلند به نمایش در آمدند.

«محمد تقی بختیاری» سرپرست رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در صربستان ضمن حضور در مراسم اختتامیه این جشنواره، به نمایندگی از کارگردان ایرانی جایزه وی را دریافت کرد.

بختیاری هنگام دریافت جایزه، طی سخنان کوتاهی ضمن تشکر از انتخاب رئیس و اعضاء هیات داوران و نیز حاضرین در مراسم اختتامیه جشنواره گفت: به عنوان یک ایرانی افتخار می کنم که در مدت کوتاه اقامتم در صربستان شاهد موفقیت های چشمگیر هنرمندان کشورم بوده ام و فقط طی سه هفته گذشته این دومین بار است که به نمایندگی از سوی هنرمندان ایرانی برای دریافت جوایز جشنواره های معتبر صربستان حاضر می شوم.

وی با اشاره به اینکه در آبان ماه امسال نیز جایزه جشنواره کاریکاتور صلح شهر کراگویواتس از آن دو هنرمند ایرانی شد، اظهار امیدواری کرد که در آینده نیز شاهد شکوفایی هرچه بیشتر تعاملات فرهنگی و هنری بین ایران و صربستان باشیم و نظیر این صحنه ها در جشنواره های تهران برای هنرمندان صرب تکرار شود.

فیلم مستند «خطوط ناپیدا» روایتی از زندگی «علی راشکی» طراح و نقاش سیستانی است که با وجود کمبود امکانات در روستای محل تولدش و معلولیت مادرزادی که از آغاز زندگی همراهش بوده، با نقاشی و در سر پروراندن رؤیای تبدیل شدن به یک هنرمند بزرگ، با تلاش فردی و همراهی خانواده و دوستان موفق شد که جایگاه هنری خوبی را به دست بیاورد.

راشکی با شرکت در مسابقات بین المللی معلولین که در نهایت از سوی سازمان بین المللی یونسکو نیز برنده اعلام شد، علاوه بر یافتن راه‌هایی برای کمرنگ کردن مشکلات جسمی، توانست با تحصیل در رشته تصویرسازی دانشگاه هنرهای زیبای تهران و دریافت کارشناسی ارشد و همچنین دریافت بورس تحصیلی، تحصیلات خود را در اسکاتلند ادامه دهد و امروز به عنوان یکی از معتبرترین طراحان و نقاشان جمهوری اسلامی ایران معرفی شود.

فیلم "خطوط ناپیدا " گوشه ای از زندگی یک هنرمند است که هوش و ذکاوت هنری اش به او کمک کرد تا به بزرگترین نقاش معلول جهان تبدیل شود.

برچسب‌ها فیلم ایران صربستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فیلم ایران صربستان فیلم ایران صربستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۵۰۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان سی‌ودومین جایزه جهانی کتاب سال منتشر شد

به گزارش خبرگزاری مهر، فراخوان سی‌ودومین جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران توسط خانه کتاب و ادبیات ایران منتشر شد. مهلت ارسال آثار این جایزه تا ۳۱ شهریور است.

سی‌ودومین دوره جایزه جهانی کتاب سال جمهوری اسلامی ایران با هدف شناسایی و معرفی کتاب‌های ارزشمند در دو حوزه مطالعات اسلامی و مطالعات ایرانی، در سه بخش تألیف، ترجمه و تصحیح که برای نخستین‌بار طی سال گذشته میلادی (۲٠۲۳) به زبان‌های گوناگون در کشورهای مختلف (غیر از ایران) چاپ شده است، در بهمن‌ماه ۱۴٠۳ برگزار می‌شود.

دبیرخانه جایزه جهانی کتاب سال از تمام ناشران، پدیدآورندگان و صاحب‌نظران دعوت می‌کند یک نسخه مکتوب از کتاب موردنظر خود را برای شرکت در این دوره از جایزه به نشانی دبیرخانه و نسخه الکترونیک کتاب را نیز به پایگاه الکترونیکی جشنواره به نشانی www.bookaward.ir ارسال کنند.

بر اساس این فراخوان موضوع آثار ارسالی در بخش مطالعات اسلامی شامل کلیات، معارف اسلامی، تاریخ اسلام، رجال، اخلاق، علوم قرآنی، حدیث، ترجمه متون اسلامی، قرآن‌پژوهی و تفسیر، فقه و حقوق اسلامی، علم کلام، فلسفه، تصوف و عرفان، تاریخ علم در اسلام، فرهنگ و تمدن اسلامی، اقتصاد اسلامی، هنر و معماری اسلامی، مطالعات اسلامی معاصر و … و در بخش مطالعات ایرانی شامل کلیات، زبان و زبان‌شناسی ایرانی، مردم‌شناسی، تاریخ علم در ایران، شعر و ادب فارسی، تاریخ ایران، هنر و معماری ایرانی، تاریخ و تمدن ایران باستان، ترجمه آثار اندیشمندان ایرانی و… است.

آثار ارسالی باید از ابتکار و خلاقیت در ارائه بینش اسلامی و تحقیقات و مطالعات ایرانی و بهره‌مندی از ارزش فرهنگی درخور توجه و منطبق با معیارهای تحقیقی و پژوهشی و استناد به منابع معتبر و علمی، برخوردار باشند.

تناسب حجم کتاب با محتوا، فصل‌بندی موضوعات، رعایت هماهنگی فصل‌ها و یک‌دستی مطالب، ذکر فهارس فنی، اهتمام به ویراستاری، آرایه مناسب کتاب و نداشتن اغلاط چاپی، رعایت معیارهای اساسی ترجمه در کتاب‌های ترجمه‌شده، رعایت آداب و قواعد تصحیح انتقادی متون به همراه توضیحات و حواشی لازم و ارائه نسخ بدل به حد کافی در کتاب‌های تصحیح‌شده از ویژگی‌های آثار ارسالی است.

کد خبر 6093284 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • «ایساتیس» پرمخاطب‌ترین فیلم هنر و تجربه شد
  • جانبازانِ «نون‌ خ» و سرگذشت تلخ یک بازیگر
  • درخشش رادیو خراسان جنوبی در سومین جشنواره پژواک
  • فراخوان سی‌ودومین جایزه جهانی کتاب سال منتشر شد
  • توزیع 40 هزار اقلام توانبخشی بین معلولان خراسان جنوبی
  • (ویدئو) مهاجر مبتلا به سرطان برنده جایزه بخت آزمایی یک میلیارد دلاری شد
  • نامزد‌های سومین دوره جشنواره پژواک معرفی شدند
  • داوران جشنواره کن معرفی شدند
  • جایزه بوکر عربی ۲۰۲۴ به اسیر فلسطینی رسید
  • داوران جشنواره کن چه کسانی هستند؟