Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش شامگاه جمعه ایرنا، در مراسم با شکوه افتتاحیه بیستمین نمایشگاه فیلم‌های ایرانی در صربستان علاوه بر  شهروندان علاقه‌مند صربستانی به فرهنگ و سینما ایران، حمعی از زبان آموزان فارسی دانشکده فیلولوژی دانشگاه بلگراد، مقامات فرهنگی، دانشگاهی، سینمایی، تجاری، انتشاراتی، مراکز توانبخشی، گردشگری، مدیر موزه سینمایی کینوتکا یوگسلاوی، طراح صحنه فیلم محمد رسول الله (ص)، مدیر جشنواره فیلم انیمیشین کودکان و جمعی از رسانه های خبری صربستان حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این آیین که امشب با نمایش فیلم "محمد رسول الله (ص)" به کارگردانی «مجید مجیدی» در مکان موزه سینمای کینوتکا صربستان آغاز شد، در روزهای آینده، فیلم های "فرشته ها با هم می آیند" به کارگردانی حامد محمدی، "لینا"به کارگردانی «رامین رسولی»، "آپاندیس" به کارگردانی «حسین نمازی»، "برگ جان" به کارگردانی «ابراهیم مختاری» و فیلم "نسترن های وحشی" به کارگردانی «رهبر قنبری» به اکران در می آیند.

«ماریان وویوویچ» مدیر موزه و رئیس برنامه‌های سینمایی کینوتکا یوگسلاوی در این مراسم ضمن قدردانی از همکاری های  سفارت و رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بلگراد به علاقه‌مندی شهروندان صربستان به فرهنگ و سینمای ایران اشاره کرد و خواهان گسترش همکاری های فرهنگی – سینمایی میان بلگراد و تهران شد.

وی با تاکید بر ظرفیت بالای فرهنگی و سینمایی صربستان و ایران و علاقه‌مندی مردم صربستان به فرهنگ و سینمای کشورمان، ابراز تمایل کرد که جشنواره فیلم های ایرانی بیش از یک بار در صربستان برگزار شود.

«دانیلا وانوشیچ» معاون وزیر فرهنگ و اطلاع رسانی صربستان در امور حفاظت از میراث فرهنگی نیز گفت: ایران در تهیه و تولید فیلم از جایگاه برجسته جهانی برخوردار است.

وی با بیان اینکه  فیلم های ایرانی در اغلب جشنواره ها و مسابقات سینمایی حضور دارند و می درخشند، افزود: ویژگی های تحسین برانگیز فیلم های ایرانی از استقبال و توجه بین المللی برخوردار هستند.

وانوشیچ جشنواره ها را فرصت های مغتنمی برای شناخت فرهنگ ها و هنرهای متنوع بشری دانست و اظهار کرد: صربستان به توسعه همکاری‌ها و تعاملات فرهنگی و هنری با ایران که از غنای تاریخی، تمدنی و فرهنگی برخوردار می باشد، علاقه‌مند و مصمم است.

«رشید حسن پور» سفیر جمهوری اسلامی ایران در صربستان نیز در این مراسم ضمن قدردانی از مسئولان موزه سینمایی کینوتکا صربستان از همکاری خوب ۲۲ سال این موزه با سفارت و رایزنی فرهنگی کشورمان در بلگراد و از تمامی دست اندرکاران برپایی بیستمین جشنواره فیلم های ایرانی در صربستان گفت: سینما به هنر هفتم و یک رسانه دیداری و شنیداری معروف است که عمومی‌ترین و محبوبترین تولیدات هنری را ارائه می کند و از قابلیت و ظرفیت بزرگ آموزشی، روشنگری و الهام بخشی برخوردار است.

وی افزود: فیلم‌های ایرانی، فرهنگ و تمدن چند هزار ساله ایران را که مبتنی بر ارزش های دینی، اخلاقی، انسانی، اجتماعی و خانوادگی است بازتاب می دهند. بنابراین سینمای ایران توانسته است در جهان جایگاه برجسته‌ای داشته باشد و جوایز معتبر و مخاطبان بسیار بدست آورد.

وی اظهار کرد: از سال ۱۹۳۳ میلادی که نخستین فیلم سینمایی بنام «دختر لر» در ایران ساخته شد تا کنون بیش از ۳ هزار و ۵۰۰ فیلم سینمایی تولید شده‌ و طی ۴۳ سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی شاهد ساخت ۲ هزار و ۶۰۰ فیلم سینمائی بوده‌ایم. فیلم های ایرانی با حضور در بیش از ۳۵ هزار رویداد سینمایی توانسته بیش از ۳ هزار و ۷۰۰ جایزه جهانی را بدست آورند. قبل از انقلاب اسلامی کارگردان زن در سینمای ایران وجود نداشت. در حال حاضر۲۵ کارگردان زن داریم.

حسن پور به گسترش و تقویت روابط و مناسبات جمهوری اسلامی ایران و جمهوری صربستان در عرصه‌های مختلف اشاره کرد و گفت: توسعه همکاری‌های فرهنگی و هنری که همکاری های زیربنایی محسوب می شوند نه تنها بدون هیچگونه محدودیت بلکه با استقبال و حمایت کامل دولت و ملت بزرگ و فرهنگ دوست صربستان جریان دارد.

«میلین کرکا کلیاکوویچ» طراح صحنه فیلم محمد رسول الله (ص) نیز در این مراسم با اشاره به دیدگاه‌های خود در امور فرهنگی و سینما، گسترش همکاری در این حوزه ها را میان بلگراد و تهران مهم و با اهمیت خواند.

« امیر پورپزشک» رایزن فرهنگی سفارت ایران در بلگراد هم به تشریح برنامه‌های فرهنگی پیش رو از جمله هفته فیلم ایران، بزرگداشت نظامی گنجوی، جشن نوروز، فراخوان مسابقه عکس و نقاشی پرداخت و گفت: سیاست اصلی رایزنی فرهنگی ایران در بلگراد ایجاد تسهیلات برای تقویت ارتباطات فرهنگی مراکز ایران با مراکز صربستان است.

بیستمین جشنواره فیلم های ایران در محل موزه سینمایی کینوتکا صربستان با همکاری دست اندرکاران این نهاد فرهنگی و سینمایی صربستان و با همت رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در بلگراد و همچنین با همکاری اداره کل همکاری های فرهنگی و امور ایرانیان خارج از کشور و بنیاد سینمایی فارابی برگزار شده است.

در این مراسم ضمن نمایش کلیپ "ایران زیبا" تصاویری از هفته های فیلم سال‌های گذشته در صربستان به نمایش در آمد.

بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده از سوی رایزنی فرهنگی کشورمان در بلگراد، هفته های فیلم با شرکت فیلم های این دوره جشنواره در چند شهر دیگر صربستان برگزار می‌شود.

برچسب‌ها جمهوری اسلامی ایران جشنواره فیلم فجر بلگراد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران جشنواره فیلم فجر بلگراد جمهوری اسلامی ایران جشنواره فیلم فجر بلگراد جشنواره فیلم های ایران جمهوری اسلامی ایران فیلم های ایرانی ایران در بلگراد رایزنی فرهنگی موزه سینمای همکاری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۰۴۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال بی نظیر از میزبانی المپیک 2036!

به گزارش "ورزش سه"، رئیس IOC تاکید کرده که تغییرات آب و هوایی می‌تواند باعث شود تاریخ بازی‌ها از تابستان به پاییز تغییر کند. در سال‌های اخیر، علاقه به میزبانی بازی‌های المپیک به شدت کاهش یافته بود و تنها یک پیشنهاد برای هریک از بازی‌های تابستانی ۲۰۲۴ و ۲۰۲۸ وجود داشت.

باخ در اینباره گفت: "بازی های ‌۲۰۳۲ به بریزبن استرالیا تعلق گرفت و برای سال ۲۰۳۶، درخواست‌ها با تعداد دو رقمی کشورهایی که علاقه‌مند هستند، مواجه شده است. ما هرگز در چنین موقعیت مطلوبی قرار نداشتیم. هرگز به این میزان علاقه به میزبانی بازی‌های المپیک ندیده بودیم."

عربستان سعودی و قطر هر دو مشتاق میزبانی بازی‌های ۲۰۳۶ هستند. همچنین اندونزی و هند نیز میزبان بالقوه هستند. باخ افزایش علاقه به میزبانی المپیک را به اصلاحاتی نسبت می‌دهد که در دوران تصدی وی انجام شد و به دنبال پایان دادن به هزینه‌های بیهوده‌ای بود که در گذشته چندین شهر میزبان را در آستانه ورشکستگی قرار داد و شهرها را وادار می‌کرد قبل از پیشنهاد درباره میزبانی تجدیدنظر کند.

دیگر خبرها

  • درگذشت صدای جوان رادیو
  • جشنواره سراسری اقوام ایران زمین در لرستان برگزار می‌شود
  • ورزشی‌های یازدهم اردیبهشت ماه در استان سمنان
  • پیوندهای قومی بخش مهم شناسنامه اقوام ایرانی است
  • سفیر ازبکستان: از داروسازان ایرانی استقبال می‌کنیم
  • استقبال بی نظیر از میزبانی المپیک 2036!
  • یک شام خوشمزه و آسان برای علاقه‌مندان به بادمجان
  • ورزشی‌های دهم اردیبهشت ماه در استان سمنان
  • راهپیمایی تکریم حجاب و عفاف در شاهرود برگزار می‌شود
  • اختتامیه جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی برگزار می شود